Waka Waka kruiden

Waka Waka
Een ander woord voor kou dat in het lichaam reist.

Een gezond mens is iemand die van geboorte af in harmonie leeft met kou en warmte
 • Warmte, in de zin van passie, begrip, tolerantie en zorgdragend
 • Kou, in de zin van emotionele blokkades die, uit naam van het houden van, bij de geboorte meekomen vanuit de leefomgeving

Warmte en kou zijn positieve en negatieve energievelden, als in yin en yang, en dag en nacht. Ze hebben elkaar nodig, de een kan niet bestaan zonder de ander. Kou kennen wij ook als een virale substantie in de lucht die wij in ons systeem ademen.

Kou houdt warmte actief
Wanneer wij een kou oplopen, zal de warmte de overdosis aan kou smelten tot een niveau waarop het systeem zichzelf weer kan harmoniseren. Een proces dat normaal gesproken drie tot vier dagen duurt.

Warmte houdt de kou actief
Als echter de warmte is geblokkeerd, heeft de binnenkomende virale kou een vrije doorgang en reist rond in een vloeibare vorm binnen ons systeem. Om zich, door de jaren heen, te ontwikkelen tot een dikke of een botachtige substantie. In normale omstandigheden zal de warmte de kou vloeibaar en actief kunnen houden.


Disharmonie
Echter bij de meesten van ons is de warmte niet bij machte de kou in ons systeem bijtijds te smelten door een overdosis aan emotionele disharmonie tijdens de jeugd. Het kind dat voortdurend emotioneel in de kou stond zal later, met een overdosis aan virale kou, daardoor fysieke blokkades kunnen ontwikkelen. De overdosis aan virale kou, reizend in het lichaam, zal zich door de jaren heen nestelen in zwakke plekken (de achilleshiel) en daar blokkades opleveren die kunnen leiden tot fysieke ziektebeelden.

 • Sinusitis: hier ontwikkelt kou een dikke substantie die in kaak- en voorhoofdsholtes op den duur infrecties kan opleveren
 • Rug: hier kan kou een botachtige vorm aannemen tussen de schotten, uitstulpen, op de zenuwen drukken en hernia veroorzaken
 • Kootjes: hier kan kou zich botachtig ontwikkelen, uitstulpen en reuma veroorzaken
 • Spieren: hier kan kou op den duur de spieren blokkeren waardoor spierziekten als A.L.S. kunnen ontstaan
 • Zenuwen: hier kan de kou op den duur het zenuwgestel blokkeren waardoor ziektes als M.S of epilepsie ontstaan
 • Cellen: hier kan de kou op den duur een verharde substantie ontwikkelen die in het Westen tumoren genoemd worden


WAKA WAKA

COLD COMFORT
Het mengsel van de kruiden maakt de algemene kou in het systeem vloeibaar waardoor het zich uit het lichaam kan verwijderen.

Effecten daarvan in de eerste dagen zijn
 • Dromen, de emotionele kou word wakker gemaakt om verwijdert te worden
 • Zweten, (angstzweet) gepaard gaande met onaangename geur
 • Slijm in ontlasting, verwijdering van vloeibare kou zoals bij loopneuzen

Daarna ontstaat een betere doorstroming van het bloed, kleur op de wangen, heldere uitstraling van de ogen, meer innerlijke rust en meer warmte in de omgang met jezelf en anderen.

Gebruiksaanwijzing
Drie maal daags een dop (van de fles) op een glas sap of water innemen tijdens maaltijden. Eventueel de kuur herhalen tot de overdosis aan kou verwijderd is.


CELL CLEANER
Het mengsel van deze kruiden is gericht op de kou in de cellen. Daar zal het eerst de opeen gehoopte kou doen smelten tot een zachtere substantie. Waarna het gebruik van de Cold Comfort deze substantie vloeibaar kan maken.

Gebruiksaanwijzing Cell Cleaner
Drie maal daags dop op een glas sap of water innemen tijdens maaltijden. Daarna overgaan op Cold Comfort. Eventueel de kuur herhalen tot de overdosis aan kou verwijderd is.


Bron en bestellen Waka Waka kruiden: Olof Smit, Earth Father
Als je deze produkten wilt bestellen, kun je bovenstaande link volgen naar de website van Olof Smit. Ik verkoop deze kruiden-produkten NIET en ik weet ook niet wie ze wel verkoopt. Deze informatie is op deze pagina omdat ik je wil informeren, NIET omdat ik de aanbieder van deze kruiden ben.

Olof Smit is op 21 Juni 2019 overleden: zijn werk wordt voortgezet door zijn dochter Zulema Smit.

When you want to sell those products, you need to follow the upper link to the website of Olof Smit. I do NOT sell those herbs-products and I also do not know who sell them. This information is on this page to inform you, NOT because I am the provider of those herbs.