Levend water

Het is leuk om zelf levend water te maken. Je hebt daarvoor 2, bij voorkeur glazen, flessen nodig en een wervelaar. De wervelaar is online te koop, maar kun je ook in een speelgoedzaak kopen. Of je kunt zelf een wervelaar maken van 2 flessendoppen, die je aan elkaar lijmt en waarin je een gat maakt waar het water doorheen kan wervelen. Een wervelaar van koper zou perpect zijn: denk aan de inzichten van Viktor Schauberger. Je kunt ook denken aan een wervelaar met daarin magneten. Ook kun je water opladen door middel van magneten. En vanzelfsprekend kun je jouw intentie aan het water toevoegen: denk aan Emoto.

In één fles doe je (leiding)water. De wervelaar draai je op een fles en dit geheel schroef je daarna op de fles waar het water in zit. Daarna maak je een spiraliserende beweging met voornamelijk de bovenste fles waar het water in zit. Flink ronddraaien. Er ontstaat een vortex in het water en het water stroomt naar de onderste fles. Mooi om te zien hoe de vortex in het water ontstaat. Herhaal deze handeling zo'n 10 keer: hoe vaker hoe beter, omdat er meer en meer levende structuur in het water ontstaat.

Het gevolg van ons leidingnet is dat het water volledig energetisch dood is. Water dient niet door rechte buizen te lopen, dat is voor water een heel onnatuurlijke beweging. Daarnaast kan water het best door koperen buizen stromen. Google voor meer informatie maar eens op Viktor Schauberger.

Leuk dus om water op deze manier weer op te laden naar levend water.
Wees je ervan bewust dat jij voor meer dan 70% uit water bestaat en water herinnering in zich draagt (zie het werk van Emoto). Met aandacht en intentie kun je water helen. Je kunt dus ook via het water in jezelf, jezelf helen. En ook aan water buiten jou kun je intentie van heling toevoegen.