Het Gekruide Pad
Weten Wat We Eten
|
|||
Bietensalade
groep: Salade | Bijgerecht
IngrediëntenRode bietAppel Karwij Venkelzaad Komijn 1 Knoflookteen Honing Vers gehakte koriander Citroen(sap) Peper Keltisch Zeezout Eventueel Rode ui Sesamzaad Shoyu of tamari Yochurt als je yochurt sausje erbij wilt maken, kan ook met kwark ![]() BereidingRode biet raspen (kan rauw, kort gekookt, of roerbakken), indien gekookt: koud naspoelenAppel in schijfjes of stukjes snijden Ui snijden Karwij en venkelzaad fijn maken in vijzel Komijn, 1 knoflookteen, honing en citroensap, peper en zout idem voor bietensalade beide over strooien met vers gehakte koriander Als je de rode biet roerbakt is het lekker om verder toe te voegen: rode ui, sesamzaad, shoyu of tamari |
|||
|