De Zin van 'ziek'Zijn en Immuniteit

De Zin van
De Zin van 'ziek'Zijn in relatie tot jouw Zelfhelend Vermogen van Moeder Natuur


De Zin van 'ziekte'
Op de pagina 'De Zin van 'ziek'Zijn en Immuniteit in relatie tot jouw Natuurlijk Zelfhelend Vermogen' onder het Menu 'Weerstand' vind je hoe inzichten rondom 'ziekte' zich ontwikkeld hebben als gevolg van personen als Louis Pasteur, Antoine Bťchamp, en anderen.

Op voornoemde pagina leg ik uit dat de begrippen 'ziekte', 'weerstand', en 'immuniteit' old school zijn. Ik neem je op die pagina mee in de geschiedenis van inzichten rondom 'ziekte', 'weerstand', en 'immuniteit'.


Je kunt de informatie die ik via mijn Kruidenwebsite 'Weten Wat We Eten' aanreik, gebruiken ter ondersteuning in je healingproces naar balans
Je begrijpt dat ik groot voorstander ben van het toepassen van voeding en kruiden in plaats van allopathische middelen. Ik vind het mijn verantwoordelijkheid je erop te attenderen dat de werking van voeding en kruiden de werking van allopathische middelen kunnen versterken. Vervang echter bij voorkeur allopathische middelen door natuurlijke, zoals bijvoorbeeld kruiden of homeopathische middelen (bij voorkeur zo oorspronkelijk en natuurlijk mogelijk). Realiseer je dat allopathische middelen je nooit beter maken, ze genezen niet. Ook voedingssupplementen pakken de oorzaak van onbalans niet aan. Zowel de farmaceutische als de voedings(supplementen)industrie zijn industrieŽn waar je alert mag blijven op wat jij tot je neemt. Maak hierin je eigen keuzes en informeer je goed.

Ik ben geen arts en geef dan ook geen 'medische' adviezen en/of aanwijzingen met betrekking tot doseringen. Via mijn website 'Het Gekruide Pad' bied ik je echter wel ervaringsverhalen. Je kunt de Kinesiologie test ofwel O-ring test toepassen om te kijken welke Kruiden en/of voedingsmiddelen helend en/of ondersteunend zijn voor jou en welke dosering voor jou kloppend is. Begin rustig en voel de effecten in je lichaam.


German New Medicine kijkt naar de oorzakelijkheid van 'ziekte'. De inzichten vanuit German New Medicine sluiten aan op mijn eigen gevoelde waarheid met betrekking tot 'ziekte'. Je kunt op deze pagina naar beneden scrollen naar het hoofdje 'German New Medicine' voor deze inzichten.


'Ziekte' als leerling/-meester
Echte Liefde is de helende kracht van Moeder Natuur en jouw eigen menselijke natuur. Dit is de kracht van de natuur: zij geeft in uitwisseling met wat ze ontvangt. Jouw Zelfhelend Vermogen wordt gevoed door het Veld van Echte Liefde. De meeste mensen begrijpen dit Veld van Echte Liefde (nog) niet goed en denken dat onvoorwaardelijke liefde betekent 'geven zonder er iets voor terug te ontvangen' maar dit is onjuist: het Veld van Echte Liefde werkt vanuit wederkerigheid.

Door aan jezelf te geven en van jezelf te houden inclusief je 'ziekte' en je te concentreren op je eigen bodem en wortels, de omgeving van de cellen, ťn jezelf onder te dompelen in de Natuurlijke Vibraties van Moeder Natuur ontvang je wezenlijke genezing vanuit haar Veld. Door jezelf los te zien van je 'ziekte' en je 'ziekte' te haten en de oorlog te verklaren, haat je dat deel van jezelf dat je niet bevalt en voer je oorlog tegen jezelf. Je gaat daarmee tegen de universele liefdeskracht van de natuur in, met uiteindelijk de dood tot gevolg.

'Ziekte' is leven en dood tegelijk en wij kunnen dagelijks een keuze maken of wij ons bezig houden met negatieve, ziekmakende doodsenergie of positieve, LevenGevende energie. 'Ziekte' biedt ons een unieke kans om te overdenken waar we mee bezig zijn en de noodzakelijke veranderingen te maken met betrekking tot voeding, maar ook en met name op het emotionele, energetische en spirituele vlak. Het gaat om het totale plaatje, want alleen met goede voeding kom je er niet. Als je energetisch blokkeert, komen al die goede voedingsstoffen niet of niet voldoende binnen.

'Ziekte' is een leerling/-meester. Als je de les goed leert, leer je de liefde in jezelf en anderen te vinden en ga je in de (ver)gevende kracht van de natuur staan.

Ons denken koloniseert ons hart. Hierdoor leren we alsmaar minder te voelen. Dit maakt dat we met allerlei gevoelens zitten die we niet kunnen verwerken. Vertaald naar onze organen stroomt de energie van boven naar beneden: van het hoofd naar het hart naar de darmen. Dat is precies de omgekeerde volgorde. Heb je ooit een bloem, plant of boom van boven naar onder zien groeien? Denk ook aan de volgorde van ons voedsel: we verteren het in onze darmen, daarna wordt het via ons bloed getransporteerd naar ons hart, dat het bloed rondpompt, en pas als laatste komt het bij ons hoofd. Is het niet interessant om te zien dat ons lichaam geen prioriteit geeft aan ons hoofd en onze extremiteiten (uiteinden van het lichaam) als het gaat om het transporteren van bloed, maar juist prioriteit geeft aan de vitale organen die in de buik- en borstholte liggen? Als ons lichaam onze darmen en ons hart als eerste bedient en ons hoofd pas als laatste, waarom volgen wij deze volgorde niet? In plaats daarvan zitten we vast in ons 'lager denken', waardoor we niet of niet genoeg gevoelens kunnen vormen over onze ervaringen en deze zeker niet kunnen verteren. De juiste volgorde is: eerst op je in laten werken, daarna er gevoelens over vormen en er tenslotte pas gedachten over maken.

Vastzitten in ons hoofd is 'ziekte' nummer ťťn in onze westerse wereld en we lijden niet voor niets massaal aan depressie, hart- en darmklachten. Je kunt jezelf vandaag nog hiervan bevrijden door het voortaan anders te doen. Hoe dichter je bij de natuur komt te staan, hoe dichter je bij je eigen natuur komt te staan. 'Ziekte' herinnert je eraan dat je bent vervreemd van je eigen menselijke natuur. Dit is de werkelijke zin van 'ziekte'.


German New Medicine
Dr. Ryke Hamer is de grondlegger van German New Medicine en hij ontdekte een 5-tal wetten die van toepassing zijn op het ontstaan van 'ziekte'. German New Medicine biedt heldere inzichten over het ontstaan van 'kanker van binnenuit', omdat GNM ALLE onbalans ('ziekte') ziet als een bio-logisch gevolg van een plotseling ervaren emotioneel trauma wat een inslag geeft in de hersenen en de plaats van de inslag correspondeert met een orgaan en/of weefsel waar de onbalans zich uit. En dat kan ook met 'kanker' (celgroei) zijn. De onbalans is de HEALINGFASE van het lichaam en een gevolg van het zelfhelend vermogen van het lichaam. GNM heeft een verklaring voor de aanwezigheid van bacteriŽn en schimmels in geval van 'ziekte'. Het zijn deze mechanismes die het zelfhelend vermogen ondersteunen in het weer in balans komen: zo ruimen tuberculose bacteriŽn overtollige cellen in de longen (long'kanker') op. Dat er tuberculose bacteriŽn aangetroffen worden, verwijst er dus naar dat het lichaam long'kanker' cellen aan het opruimen is: deze bacterie dient dus NIET bestreden te worden met antibiotica, maar juist ondersteunt in haar werk.

Als gevolg van de inzichten vanuit GNM kun je begrijpen dat weerstand ofwel immuniteit niet-aansluitende begrippen zijn: de inzichten vanuit GNM hebben de old school betekenis van de begrippen weerstand ofwel immuniteit 'ingehaald'. We kunnen feitelijk niet van weerstand ofwel immuniteit spreken. Verwar deze begrippen niet met jouw Natuurlijk Zelfhelend Vermogen.

AL het ingrijpen van buitenaf, met antibiotica, chemotherapie, bestraling en/of snijden, zijn zeer ondoordachte benaderingen, die uitsluitend anti-'ziekte' zijn en niet pro-leven. Uitzaaiingen bestaan niet: 'uitzaaiingen' zijn het gevolg van een nieuw ervaren trauma/conflict. Besef dat de 'diagnose' kanker doodsangst veroorzaakt (nieuw trauma/conflict). Besef ook dat ingrijpen van buitenaf een nieuw trauma veroorzaakt: vandaar de 'uitzaaiingen' wat dus nieuwe herseninslagen zijn en als gevolg daarvan een nieuwe 'kanker'.


Zelfhelend ofwel regenererend vermogen van het lichaam
Ons lichaam regenereert ofwel vernieuwt zich voortdurend. We hebben dus ook de kans om ons lichaam en daarmee onze gezondheid te verbeteren. Je bepaalt zelf voor een groot deel hoe goed dat gaat. De cel-vernieuwing gaat steeds langzamer naarmate we ouder worden, maar met de juiste voedende voeding (dus geen lege GMO-voeding) en zonder de dingen die regeneratie vertragen (zoals geraffineerde suiker en stress) kan je deze vernieuwing aanzienlijk versnellen.

Sommige cellen dateren van voor de geboorte, terwijl anderen pas een maand oud zijn. Cellen die veel te verduren krijgen zoals huidcellen, rode bloedcellen en de cellen in de maag- en darmwand, worden regelmatig vernieuwd. Van de lever, die alle voedsel, drank en bijvoorbeeld allopathische middelen die je binnen krijgt moet ontgiften, worden in minder dan achttien maanden tijd alle cellen vervangen.

De oudste weefsels in je lichaam zijn: de spiercellen van je hart, de ooglens die al voor je geboorte wordt gevormd, en de zenuwcellen van de hersenschors. De gemiddelde leeftijd van een menselijke cel wordt geschat op zeven tot tien jaar.

Hier zie je de gemiddelde leeftijd van je lichaamscellen:
Maagwand: 5 dagen;
Smaakpapillen: 10 dagen;
Huidoppervlak: 2 weken;
Wimpers: 2 maanden;
Rode bloedcellen: 4 maanden;
Lever: 300-500 dagen;
Beenderen: 10 jaar;
Rib spieren: 15,1 jaar;
Maag: 15,9 jaar.


In de Realiteit van het NU dienen we 'ziekte' als onbalans te onderscheiden in onbalans van binnenuit (waar German New Medicine o.a. prachtige inzichten in biedt) en onbalans van buiten ons als gevolg van elektrosmog in de vorm van 5G, WIFI, magnetron/microwave, mobiele telefoon en UMTS masten, DEC telefoon, vaccinaties, chemtrails, GMO, etc.


Zorgtoegang
Het zou heel mooi zijn als mensen een volledig vrije keuze hebben in eigen leven om wel of geen allopathische middelen te gebruiken, helemaal geen middelen, of middelen vanuit de kruidengeneeskunst (en dan refereer ik aan natuurlijke middelen, zonder chemische toevoegingen). Het zou mooi zijn als mensen vrij beschikking hebben over informatie met betrekking tot de oorzakelijkheid van 'ziekte' en kennis kunnen maken met de inzichten vanuit German New Medicine (dr. Ryke Hamer) bijvoorbeeld.

Met volledige vrijheid daarin bedoel ik dat huisartsen volledig vrij zijn in het aanbieden van... en dat zorgvragenden volledig vrij zijn in waar ze hun vraag neerleggen ťn dan tůch vrije zorgtoegang ontvangen: dus niet vanuit aansturing van big pharma, maar vanuit aansturing vanuit zichzelf / eigen lichaamswijsheid.

Vrij bestaan(sgeld) is inclusief zorgtoegang.


Elektrosmog
Veranderingen in het magnetisch veld? Invloed van CERN en andere elektrosmog zoals onder andere 5G.


Het Aarde Electro-Magnetisch Veld verhoogt Haar Vibraties?
Het Aarde Elektro-Magnetisch Veld wordt gevormd en in stand gehouden door de Schumann Resonanties. Als deze verhogen is dat het directe gevolg van ALLE elektrosmog, die de Frequenties versnellen. Dit is GEEN natuurlijk proces, omdat als de Natuurlijke Frequenties verhogen dat het directe gevolg is van elektrosmog. En dit veroorzaakt allerlei onbalans en ziekte in mensen, planten, en dieren: kortom in ALLES dat leeft.

Het Natuurlijk Elektro-Magnetisch Veld, dat het Veld van Echte Liefde is, wordt gevoed vanuit de Schumann Resonanties.

Kijk dan ook even wat de frequenties / vibraties zijn waarop wij als mens 'thriven' en wat ons 'dood'. Vooral kinderen zijn uiterst gevoelig voor onnatuurlijke man-made frequenties / vibraties. Maar ook volwassen voelen dit in hun lichaam als ze een goed lichaamscontact en lichaamsbewustzijn hebben. Velen hebben geen heldere verbinding met hun lichaam (meer): een Vitaliteitsmassage kan ondersteunen in het herstellen van het lichaamscontact en lichaamsbewustzijn. Ook een Body Stress Release - Total Body Intelligence behandeling (ook wel Body De-Armouring genoemd) kan ondersteunend en gewenst zijn.

Voel je jezelf leeg, onregelmatig kloppend hart, hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, of heel andere klachten... dan is het wellicht tijd dat je hierin kijkt!?

En ik weet het: dit klinkt veel minder 'happy' en 'upliftend' dan dat er grote veranderingen op komst zijn... ten goede... Maar wil je de waarheid, zodat je vanuit waarheid leeft en van daaruit jouw levenskeuzes maakt, of wil je nog steeds voorgelogen worden?

Natuurlijk kun je er voor zorgen dat je minder last ervaart van de elektrosmog, maar wij ALLEN staan onder invloed van ze. Alleen volledig unpluggen en onderdompelen in Moeder Natuur heelt (for free), omdat de NATUURLIJKE frequenties van Moeder Natuur jouw Natuurlijk Zelfhelend Vermogen volledig 'aanzet'. Maar vandaag de dag zijn er geen omgevingen meer waar je niet te maken hebt met elektrosmog. Massaal unpluggen is wat nodig is, maar dit zal niet gebeuren (ik zie het niet gebeuren).

Op het moment dat CERN weer operationeel was, zag je ook weer veel onrust in de Kosmos. Zonnestormen, afwijkende waardes qua magnetisch veld en elektronen en weer toename van zonnevlammen (Bron: nieuwskanaal.com). Ook zie je weer wat kleinere aanslagen rondom die enorme piek in het magnetisch veld, dit zag je eerder rond 911 en de aanslagen in Parijs.

Het verband tussen CERN en Zonnestormen en het magnetisch veld is interessant. CERN en Zonnestormen zijn van invloed op het Elektro-Magnetisch Veld en met name CERN verstoort het Natuurlijk Elektro-Magnetisch Veld. De Schumann Resonanties zijn verantwoordelijk voor het Natuurlijk Elektro-Magnetisch Veld en Haar Natuurlijke Vibraties, en de optimale werking van ons DNA, zowel Mt als Nucleus DNA... het Mt DNA is de bron van onze levenskracht energie.

Via CERN en andere elektrosmog wordt ingegrepen op ons DNA.

Mensen vergissen zich vaak in de oorzaken van misselijkheid, hoofdpijn, hartkloppingen, ADHD (en zelfs autisme).

CERN en andere elektrosmog grijpt in op onze natuurlijke processen en eigen levensritmen, en kinderen zijn hier heel gevoelig voor.


Remedies bij elektrosmog
Via het Menu 'Kruiden' kun je in de rechterkolom kijken bij 'Weerstandverhogend', omdat je Weerstandverhogende middelen kunt gebruiken als bescherming tegen elektrosmog, maar begrijp dat dit een 'valse' bescherming is als we elektrosmog blijven veroorzaken met elkaar. Het gaat er dus om dat je in je eigen leven onderzoekt op welke manier je elektrosmog veroorzaakt en je daar van, zoveel als mogelijk, los te maken... DAARNA kun je natuurlijke middelen inzetten om je te beschermen tegen de elektrosmog die anderen nog steeds veroorzaken...

Weerstandverhogende middelen zijn ook in te zetten nadat je chemotherapie en/of bestraling ondergaan hebt. Zie onder het hoofdje 'German New Medicine' op deze pagina (scroll naar boven) meer over 'kanker'.


Relevante columns op Het Bewuste Pad
- (Kosmische) EnergieŽn en Straling inclusief 5G
- Vibrate higher?
- Finale correctie vanuit Moeder Natuur
- Tijd is een illusie (en natuurlijke tijd)


De Zin van
De Zin van 'ziek'Zijn in relatie tot jouw Zelfhelend Vermogen van Moeder Natuur