Ode to the Trees

Ode to the Trees
Ode to the Trees


Ode to the Trees
The magic of trees lie in their presence
They listen to every thought completely
Are fully present for each word
Heart full
Listening
Never interrupting
Waiting
Holding space without judgment
Until I am completely finished
And then replying back in love
While stripping the false from the real
They give the exact best response possible
And teach
That
Presence within diversity and love
Brings optimum outcome
Like no other space

Thank you TreesZo heerlijk om het bos als mijn achtertuin te hebben
De energieŽn in een bos zijn altijd anders, omdat er minder 'electrosmog' aanwezig is en daardoor de natuurlijke energieŽn voelbaar zijn. En dat voel / merk jij (wellicht onbewust, maar je lichaam ervaart het verschil op diep niveau tot in haar cellen).

Daardoor voel je je lichter, prettiger in je velletje en je humeur knapt ervan op.

Geef je lichaamscellen (en je Ziel / Spirit) een boost en ga zoveel mogelijk het bos in. Liefst loop je (een stukje) op blote voeten, zodat je heel direct contact maakt met de aarde. Hierdoor kun je de nodige belasting laten afvloeien. Kijk ook eens naar hoe je jezelf (laat) belast(en) in jouw eigen leven en los die belasting, zoveel als mogelijk, op. En let op je voeding: zie hier onder...

Besef dat de 'electrosmog' OOK de bomen in het bos aantast. Je kunt dat zien / voelen / horen: het bosleven zelf geeft jou deze informatie. Daaruit kun je afleiden en begrijpen wat 'electrosmog' met jou(w lichaamscellen en met name Mt DNA) doet.

We worden overspoeld door een onzichtbaar (maar wel degelijk voelbaar / merkbaar) veld van man-made straling, die elke cel in ons lichaam beÔnvloedt. Sommige mensen kunnen dit voelen, of zelfs horen... en je hoort/leest dit bij meer en meer mensen (helaas worden symptomen als gevolg van 'electrosmog' ook wel 'ascentie-symptomen' genoemd, maar als je volledig belichaamd bent, kun je de NATUURLIJKE EMF-straling gewoon goed 'verwerken'. Doordat de oorzaak niet onderkend wordt, worden de meeste mensen langzaam van binnenuit 'gekookt' zonder dat ze zich ook maar beseffen dat dit hand de hand is... En nog minder besef van de oorzaak hiervan.

(Electrosmog zijn ALLE ONnatuurlijke man-made EMF's waaronder WIFI, geo-engineering, GMO's, 5G, Slimme meter!, etc)


Ondersteuning
Gefermenteerde kool (o.a.) ondersteunt je in het in jouw lichaam 'oplossen' van gevolgen van man-made straling.

Via deze link vind je meer ondersteuning via jouw voeding...