Hoe ontstaan Griep en Verkoudheid

Griep waarnemen vanuit de inzichten van German New Medicine
Griep waarnemen vanuit de inzichten van German New Medicine


Onderstaande uitleg over het ontstaan van Griep en Verkoudheid is old school. Vanuit de inzichten van German New Medicine weten we dat ook Griep- en Verkoudheidsverschijnselen bio-logische gevolgen zijn in het lichaam van een plotseling ervaren emotioneel trauma / conflict. Deze verschijnselen dienen dus niet bestreden te worden en op de pagina 'ziek'Zijn en immuniteit heb ik uitgelegd dat ook de begrippen 'weerstand' en 'immuniteit' old school zijn. Op voornoemde pagina neem ik je mee in de geschiedenis van inzichten rondom 'ziekte', 'weerstand', en 'immuniteit'.

Scroll naar beneden op deze pagina voor inzichten vanuit German New Medicine rondom griep en dan met name het Corona 'virus' dat de oorzaak zou zijn van een pandemie in 2020.

Wel kun je de informatie die ik hieronder vermeld gebruiken ter ondersteuning in je healingproces naar balans.


Old school overtuigingen

Gure weersomstandigheden, onvolwaardig voedsel, veel binnen zitten en stress zijn voorwaarden om griep of verkoudheid op te lopen. Maar gelukkig kunnen we onder het mom: 'beter voorkomen dan genezen' griep en verkoudheid ver van ons houden. Het toverwoord is WEERSTAND. Ik zal hier daarom uitgebreid stilstaan bij manieren om onze weerstand op natuurlijke wijze te verhogen.

Er bestaat veel verwarring over de begrippen griep en verkoudheid. Erg verwonderlijk is dat echter niet. Hoewel de oorzaak verschillend is, zijn de klachten veelal gelijk.

Griep is een ontsteking van het slijmvlies in de luchtwegen, in de spieren en soms ook in de darmen. Het wordt veroorzaakt door verminderde weerstand. Bij griep is warmte (vooral warme voeten) belangrijk. Griep wordt veroorzaakt door een virus (toevoeging Mascha: het bestaan van virussen is nog nooit aangetoond). Virussen (toevoeging Mascha: het bestaan van virussen is nog nooit aangetoond) zijn parasieten, ze hebben cellen van een levend organisme nodig om zich te vermeerderen. Virale infectiekenmerken zijn waterige heldere afscheidingen. De opvallendste verschijnselen zijn hoofdpijn, keelpijn, koorts, spierpijn, en vermoeidheid. De nek is vaak stijf en pijnlijk en de koorts kan wel tot boven de 40 graden Celsius oplopen. Een flinke griep houd je minstens een week onder de pannen.

Verkoudheid is veelal een bacteriŽle infectie en is een mildere en kortere aandoening. Ook hier last van keelpijn (rauwe keel en hoesten), hoofdpijn en soms koorts, maar vooral last van de neus (verstopte of lopende neus en niezen). Echt ziek ben je vaak niet, maar fit is anders. Je hebt een duf hoofd, bent hangerig en dus meestal erg passief.

Virussen en bacteriŽn zijn micro-organismen, die meestal de oorzaak zijn van infectieziekten zoals griep en verkoudheid. De virussen, die griep veroorzaken zijn parasieten. Ze hebben levende organismen nodig om zich te vermeerderen. Bij verkoudheid spelen zowel virussen als bacteriŽn een belangrijke rol. BacteriŽn kunnen namelijk niet veel uitrichten zolang het slijmvlies niet is aangetast en dit wordt meestal veroorzaakt door een virusinfectie. Niet alle bacteriŽn zijn schadelijk, en bacteriŽn als de Staphylococcus aureus bevolken vele neuzen en produceren een vetzuur dat andere bacteriŽn doodt. Stof en micro-organismen blijven in het slijmvlies vastzitten. Kleinere deeltjes maken een kans te passeren en zelfs in de longen terecht te komen. De meeste bacteriŽn blijven in de neus wel steken, maar de honderdmaal kleinere virussen die meestal zwevend in de lucht voorkomen, kunnen doorgaans dieper in de keel komen.


Corona 'virus' Angst of Kans? KANS!
(Voor meer over oorzakelijkheid van de Corona 'virus' symptomen scroll je helemaal naar beneden op de pagina.)
Besef dat German New Medicine vanuit ons bio-logisch systeem anders naar het ontstaan van griep en verkoudheid kijkt. De inzichten vanuit GNM laten ons inzien dat virussen ťn het begrip besmettingen niet bestaan.

Begrijp je nu, vanwege de aangereikte inzichten vanuit German New Medicine, dat het angst zaaien rondom het Corona 'virus', wat niet bestaat in the first place, nonsense is? En dus precies dat is wat ik in de eerste zin schreef? ANGST ZAAIEN!


Kun je daar nu, met alle informatie die je ontvangen hebt rondom jouw zelfhelend vermogen, doorheen prikken?
Begrijp je dat je geen 'ziekte' inclusief griep krijgt doordat jouw immuniteit onvoldoende is?
Je weet nu dat je geen immuunsysteem hebt, maar een biologisch systeem waarvan jouw zelfhelend vermogen onderdeel is? Je weet nu dat er geen 'virussen' in de 'old school' betekenis van besmettelijke ziekteverwekkers bestaan, en dat er geen bacteriŽn en schimmels bestaan die jou aanvallen, maar juist jouw zelfhelend vermogen ondersteunen in de helingsfase van de onbalans die als gevolg van een plotseling ervaren emotioneel trauma is ontstaan? Je weet nu dat 'symptomen' jou iets vertellen over de oorzakelijkheid van het plotseling ervaren emotioneel trauma?

Kijk eens naar deze 'symptomen'

1) Hoofdpijn kan tijdens iedere helingsfase aanwezig zijn, omdat heling plaatsvindt in een vochtige omgeving en dus mogelijk zwelling wat aanleiding tot de hoofdpijn is;
2) Loopneus als gevolg van het ervaren van een stinkconflict bijvoorbeeld als gevolg van frustratie: je vindt 'iets' stinken in de betekenis van deze situatie stinkt (bijvoorbeeld iemand niest in jouw gezicht)... maar kan ook in figuurlijke zin... het weefsel in je neus verwijdt en vermeerdert zich, zodat je het 'gevaar' beter kunt ruiken en herkennen... en in de helingfase herstelt zich dat en gaat je neus lopen;
3) Koorts ontstaat in de helingfase;
4) Bronchitis... tijdens de conflictactieve fase van een angstconflict! (angst om ziek te worden bijvoorbeeld!) is er erosie van de bronchiŽn waardoor de bronchiŽn zich verwijden en je meer zuurstof tot je kunt nemen... tijdens de helingfase herstelt zich dit met mogelijk kortademigheid, hoesten, gevoel van zwelling in je borst;
5) Gezwollen pijnlijke keel als gevolg van slikconflict... iets niet kunnen 'slikken' letterlijk of figuurlijk... de gezwollen pijnlijke keel ontstaat in de helingfase van het slikconflict... dus in de herstelfase.

Besef dat pandemieŽn vanuit de inzichten van German New Medicine als oorzaak massa angstpsychose hebben: dus in geval van Corona 'virus' infectie (besef ook nog weer even dat besmettingen niet bestaan vanuit GNM waargenomen) is het de massale ANGST voor besmetting (die niet bestaat) waardoor 'grote' aantallen mensen uit balans kunnen gaan ťn de 'symptomen' hebben zoals hierboven beschreven. ANGST wordt vooral getriggerd door groepen mensen in quarantaine te zetten en als gevolg hiervan kan zelfs mogelijk een DOODSANGST (paniek) conflict ontstaan met het gevolg om water in het lichaam te gaan vasthouden (het lichaam doet er biologisch alles aan om te overleven) en daardoor kan longontsteking ontstaan.

Besef ook dat dit hele gebeuren rondom het Corona 'virus' OPZETTELIJK de wereld ingebracht wordt! Om reden die ik hierboven omschreven heb, want mensen in paniek gaan preppen en laten zich uit hun balans halen. De beurscijfers komen in het rood met als gevolg nog meer ANGST voor instorten van de economie en het maatschappelijk leven.

Bijvoorbeeld wordt in de media vertelt dat er een contact-onderzoek plaatsvindt door politiemannen met mondkapjes voor (ANGST ANGST ANGST veroorzaken) in Limburg waar een Duitser geweest is, die nu 'ziek in het ziekenhuis ligt als gevolg van waarschijnlijk het Corona virus'. Of op Tenerife worden vakantiegangers in quarantaine gehouden. Etc.


Natuurlijke 'antibiotica'
In de allopathie kennen we antibiotica: antibiotica betekent letterlijk tegen (anti) biotica (leven). Antibiotica maakt wat leeft dood (het zijn killers). In de natuur zien we natuurlijke opruimers zoals bijvoorbeeld schimmels (paddenstoelen) en ook brandnetels: zij maken niet dood, maar ruimen op wat opgeruimd dient te worden.


Natuurlijke opruimers
Waterkers, ui, knoflook, tuinkers en Oost-Indische kers vormen een supergezonde garnering van de maaltijd. 's Winters kun je deze kruiden in een bak op de vensterbank kweken. Je kunt ook denken aan daslook: zit vol selenium, magnesium, en silithium. Verder is oregano een krachtige opruimer. Je kunt oreganowater bij de Turk kopen. Gebruik hiervan 1-2 eetlepels opgelost in een glas water (de smaak van oreganowater is sterk en pittig/even wennen, maar opgelost in water is het goed drinkbaar).


Vaccinatie?
Hierboven schreef ik al dat virussen en besmettingen niet bestaan. Wat wťl bestaat, is collectieve angstpsychose met als gevolg epidemieŽn of zelfs een pandemie: dus niet als gevolg van een virus, maar als gevolg van ANGST waardoor mensen uit balans gaan en 'ziek' worden.

Indien er een vaccinatie beschikbaar gaat komen voor het Corona 'virus' dan laten veel mensen zich, vanuit deze angstpsychose, VRIJWILLIG vaccineren. Een verplichte vaccinatie is dus helemaal niet nodig.

Alleen al het verspreiden van angstberichten maakt dat mensen collectief in angst gaan wat dus een epidemie of zelfs pandemie kan veroorzaken: 'ziek' worden, waarbij de onbalans zich uit afhankelijk van waar de angst in de hersenen inslaat (afhankelijk van de plaats van inslag gaat een orgaan en/of weefsel uit balans).

Indien mensen zich laten vaccineren, gaan mensen 'ziek' worden en ziek worden als gevolg van:
1) 'ziek' worden als gevolg van hůe de handeling van vaccineren beleefd wordt;
2) ziek worden als gevolg van de gifstoffen in vaccinaties.

Je kunt voorbij deze angst gaan door je te verdiepen in jouw eigen biologisch systeem en zelfhelend vermogen. Daardoor kun je ook voorbij het issue 'wel / niet vaccineren' gaan.


Het beste wat je doen kunt voor jezelf en jouw directe omgeving, is in jouw eigen balans en innerlijke kracht blijven staan. En dat kun je doordat je weet hoe jouw biologisch systeem werkt: daardoor krijgt angst geen vat op jou.Oorzakelijkheid van Corona 'virus' symptomen en epidemie in China en zelfs wereldwijde pandemie waargenomen vanuit het German New Medicine paradigma!

(dus geen perspectief verandering van allopathisch naar bijvoorbeeld 'alternatief' waaronder homeopathisch... ook niet het perspectief veranderen naar holistisch... maar daar aan voorbij).

Homeopathie is een behandelingswijze, zoals ook kruidengeneeskunde dat is. Echter GNM is geen behandelwijze: het is niet iets wat je 'doet'... het is een volledig nieuw paradigma met betrekking tot oorzakelijkheid van 'ziek' worden en fysiologie.

Vanuit GNM kijken we naar de oorzakelijkheid van het uit balans gaan, waarbij de symptomen een ingang zijn (onderzoek ieder symptoom afzonderlijk via de ZBS - Index).

Bij een epidemie kijken we naar waarom meerdere / grote groepen mensen 'ziek' worden ťn tegelijkertijd in heling gaan (want symptomen zien we in de helingsfase). We weten dat het Corona 'virus' (vanuit GNM weten we dat virussen en besmettingen niet bestaan) in Wuhan in China voor het eerst is opgedoken begin december vorig jaar. Waarom nu juist daar en waarom op dat moment? Wat heeft plaatsgevonden in Wuhan waardoor de bevolking van deze miljoenenstad 'ziek' wordt ťn tegelijkertijd in heling gaat? Daarvoor moeten we dus naar de leef-omstandigheden van deze mensen kijken. In juni 2019 begon een klein conflict dat groter werd in juli 2019. In 2007 was er een vuilstort in dat gebied geopend wat binnen 5jaar behoorlijk uitbreidde. De luchtkwaliteit en waterkwaliteit was in dat gebied al slecht. Daar bovenop kwam de vuilstort. Mensen in dat gebied waren daar niet blij mee. Daarop besloot de regering een vuilverbrandingsoven te bouwen in het gebied. Half Juni 2019 ontdekte de bevolking dat en ze startten met petities: 20 mensen werden onmiddellijk gearresteerd. Daarop ontstonden opstanden in Juli: de bevolking was woedend dat de overheid zich niks aantrok van hun gezondheid. De opstand werd uit elkaar geslagen en er waren gewonden. De lokale overheid werd bang voor meer acties: ze waren bang dat de bevolking zou gaan praten met mensen uit Hong Kong over de verbrandingsoven. De lokale overheid dacht de controle te verliezen en stopten de bouw van de verbrandingsoven maar de bevolking geloofde hun lokale overheid niet. Maar 6 maanden later hervatten de plannen voor bouw weer.

Vanaf dit punt kun je naar de symptomen gaan kijken en dan kom je tot de ontdekking dat de eerste symptomen vooral bij mannen aanwezig waren: zij hadden een territorium conflict ervaren als gevolg van mogelijke bouw van verbrandingsoven en ze voelden zich niet gehoord door hun lokale overheid. Vrouwen reageerden met een angst conflict shock. De conflict-actieve fase duurde tot december 2019 en vanaf december 2019 ging de bevolking massaal in heling. De zwaardere longontsteking is het gevolg van een 2de conflict shock, te weten het zich verlaten voelen door hun lokale overheid en een bestaansconflict, wat in heling is gegaan. Dat mensen in China nu op grote schaal herstellen, is dus inherent aan het feit dat het conflict is opgelost en de heling fase is opgelost.

De oorzakelijkheid is NIET 5G! Wat het wel had kunnen zijn... en dan niet 5G op zich, maar de onrust rondom de gezondheidsaspecten van 5G en hoe de 'regering' daar (niet) mee om gaat: de ontdekking dat een 'regering' er niet is voor jou en jou(w samen) leven niet beschermd, kan (hoogstwaarschijnlijk) tot een conflict shock leiden en afhankelijk van hoe je deze situatie waarneemt als territorium conflict of angst conflict ontstaan er bepaalde symptomen in de helingsfase. Als grote groepen mensen een dergelijke conflictshock op hetzelfde moment beleven, gaan ze ook op hetzelfde moment in heling: de oorzaak van een epidemie.

Tegelijkertijd ontstaat er angst en (social) media draagt daar (bewust of onbewust) aan bij! Mensen in angst modus gaan uit balans en in de heling fase krijgen ze symptomen: de oorzaak van een pandemie.

Als er bij jou in de omgeving mensen-groepen eenzelfde conflict shock ervaren... wat op eenzelfde moment oplost, waardoor mensen-groepen op hetzelfde moment in heling gaan, kun je dus grotere groepen mensen zien die tegelijkertijd 'ziek' zijn: deze mensen zijn dus in heling!


Lock down van ItaliŽ (maart 2020)
Ik heb me nu (26 maart 2020) wat meer verdiept in ItaliŽ. Je kunt:
1) de omstandigheden voorafgaand aan de symptoom-uitbraken onderzoeken, waarbij je dient te beseffen dat het moment van symptoom-uitbraken mensen in heling zijn... dus de conflict shock en de conflict-actieve fase gaat vooraf aan de heling fase;
2) als er in (social) media veel te doen is geweest over het Corona 'virus' (dat vanuit de inzichten van GNM niet bestaat en ook besmettingen niet) en er zijn individuen die uit balans gaan als gevolg van individueel ervaren / beleefde conflict shocks, die in heling gaan... en vervolgens wordt verondersteld dat de symptomen het gevolg zijn van het Corona 'virus' en wordt er als zodanig over geschreven en gepraat... dan veroorzaakt dat een collectief angst conflict vanuit bestaansangst afhankelijk van hoe deze berichten beleefd worden... Als daarnaast mensen ook nog eens in quarantaine geplaatst worden, komt daar een vervolg conflict shock op.

Italianen willen uit de EU: ze willen uit het centrale banksysteem. Bovendien heeft ItaliŽ een grote anti vaxx beweging. En Noord ItaliŽ heeft te lijden gehad onder zeer ongewone en destructieve stormen.

Mogelijk vind je in deze tekst meer aanleiding waarom Noord ItaliŽ...


Tijdlijn ziektegevallen in ItaliŽ

Via de media is bericht dat op 31 januari 2020 2 mensen Noord-ItaliŽ vanuit Wuhan bezochten. Op 9 Januari 2020 echter werd bericht dat er in totaal 3 ziektegevallen waren. Het 3de ziektegeval was een uitgezonden medewerker uit ItaliŽ die vanuit Wuhan weer terugkeerde naar Noord ItaliŽ. Op 16 Februari 2020 waren er 6 ziektegevallen; op 21 Februari 20; op 28 Februari 888. Zie je de grote sprong in aantallen tussen 21 en 28 Februari? In die week werden alle sportevenementen afgelast en sloten de scholen. Daarnaast werden 50.000 mensen in quarantaine geplaatst en via de wet werd deze maatregel afgedwongen. Dit feit is een sleutel! Op 6 Maart 2020 warne er 4636 ziektegevallen: een sprong van 888 naar mer dan 4600 in 1 week tijd. Wat is er in die ene week gebeurd? Alle scholen werden gesloten, ook de Universiteiten, geen getuigen van wat er gebeurt en nog meer quarantaines. Op 12 Maart 2020, een week later, waren er 15.000 ziektegevallen bevestigd. In die week was het hele land in quarantaine geplaatst.


Vanwaar deze grote sprong in aantallen ziektegevallen?

Vanuit de 5 biologische natuurwetten weten we dat 'ziekte' verloopt in 2 fasen: de conflict-actieve fase en de helingfase. Tijdens de helingfase zijn er symptomen. Waardoor waren de mensen in ItaliŽ in heling! gegaan? Antwoord: ze hadden hun rond dezelfde tijd hun conflict opgelost. Als gevolg van de quaraintaine maatregelen, konden de mensen uit de angst-modus komen: hŤ hŤ... we zijn veilig van het virus dat zich verspreidt en mij ziek kan maken. Hun zenuwstelsel kon zich ontspannen. Ze gingen massaal in healing!

In Noord-ItaliŽ is er veel onrust gaande zowel economisch als politiek en dat is al jaren gaande. In Oktober 2019 waren er overstromen en landverschuivingen. Kon er als gevolg daarvan sprake zijn geweest van conflict shocks bij veel mensen? Goed mogelijk.

Er is zeer zeker sprake geweest van angst! Als gevolg van de berichtgeving in de media: de eerste 3 ziektegevallen kwamen uit Wuhan. De media verspreidden angstberichten! En de quarantaine maatregelen in ItaliŽ zorgden er voor dat mensen weer in rust en ontspanning konden komen, omdat ze zich weer veilig voelden: ze losten hun conflict shocks op. Daardoor zagen / zien we massaal symptomen.

Besef dat quarantaine maatregelen ook de oorzaak kunnen zijn van conflict shocks, afhankelijk dus van hoe jij (en de groep) de maatregelen beleeft.


Onderzoek de inzichten vanuit German New Medicine en vind je eigen antwoorden.


(Elders heb ik al geschreven dat er volgens reguliere artsen geen sprake is van een nieuw 'virus', maar van een nieuwe test. Daardoor testen veel meer mensen positief en worden 'gediagnostiseerd' als Corona 'virus' patiŽnt. Kijk hiervoor ook nog weer even het interview met dr. Claus KŲhnlein dat je hieronder vindt.)


En je kunt je afvragen met welke reden de inzichten vanuit German New Medicine onderdrukt werden en worden
De grondlegger Dr. Ryke Hamer is een aantal keer gevangen gezet vanwege zijn ontdekkingen en het handelen daarnaar. Hij werd verguisd en de wetenschap weigerde onderzoek te doen naar zijn, wetenschappelijk bewezen en onderbouwde, inzichten. Dr. Ryke Hamer was zelf wetenschapper en arts.

Natuurlijk heeft big pharma er belang bij om deze inzichten te onderdrukken, want zodra mensen deze inzichten gaan doorleven, zijn ze niet langer manipuleerbaar.

Ook kun je je afvragen wie er belang hebben in ItaliŽ bij zoveel chaos. Welke agenda dient dat?Wat vertellen REGULIER opgeleide artsen over het Corona 'virus'

Inmiddels heb ik naar een aantal REGULIERE Duitse artsen geluisterd en hoewel ze voor wat betreft de definitie van 'virus' een eigen mening hebben, zijn ze het er allemaal over eens dat er geen sprake is van een pandemie. Er kan nu gesproken worden over pandemie, omdat de definitie van pandemie is aangepast. De eerdere definitie sprak over miljoenen doden wereldwijd. Daar is absoluut geen sprake van nu. Alle reguliere! artsen zijn het er over eens dat het de maatregelen zijn, die mensen in doodsangst brengen en een verwoestende impact hebben op de wereldeconomie met ingrijpende implicaties tot gevolg.


Een interview met dr. Claus KŲhnlein
Ook deze arts is regulier arts en dus opgeleid om allopathische middelen voor te schrijven en hij doet het niet. Hij legt uit waarom niet: hij vertelt dat de middelen dodelijk zijn. Ook vertelt hij dat er geen nieuw virus is, maar een nieuwe test waardoor veel meer mensen positief testen: hij noemt de test onbetrouwbaar en zegt dat je valse test-uitslagen krijgt. Hij test niet! Vergelijk met de HI-v test: er wordt op antistoffen getest en niet op een 'virus' want die is nog nooit geÔsoleerd aangetoond. HI-v test kan positief testen bij zwangeren: niet omdat ze AIDS hebben, maar omdŠt ze zwanger zijn! (Oorzakelijkheid AIDS vanuit German New Medicine waargenomen.)

Een interview met Prof. Sucharit Bhakdi

ďWe verkorten de levensverwachting van miljoenen mensen en de verwoestende impact op de wereldeconomie vormt voor talloze mensen een bedreiging. Al deze maatregelen leiden tot zelfvernietiging en collectieve zelfmoord."
~Prof. Sucharit Bhakdi

De reactie van de media op het coronavirus is absurd en heel erg gevaarlijk. Dat zegt de vooraanstaande professor Sucharit Bhakdi. Hij was onder meer hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz: ďIn de meeste gevallen leidt besmetting niet tot klachten."

99.5% krijgt geen of milde klachten
Wees niet te bang voor het coronavirus: ďIn Zuid-Korea stierf uiteindelijk 1 procent van de patiŽnten,Ē zei de serieuze wetenschapper. En het is goed mogelijk dat de sterfte in werkelijkheid nog een stuk lager zal uitvallen, aangezien je niet met zekerheid kunt zeggen of een patiŽnt aan het virus of aan de onderliggende aandoening is overleden, meldt Ninefornews. ď99,5 % van de mensen die besmet raken, krijgt geen of milde klachten,Ē zegt dr. Bhakdi. Hij benadrukte dat het om die reden onjuist en gevaarlijk is om ze ĎpatiŽntení te noemen: ďBesmetting staat niet gelijk aan ziekte,Ē aldus dr. Bhakdi.

Niet altijd sprake van 'Coronadoden'

Volgens de professor wordt er onterecht gesproken van Ďcoronadodení omdat virussen normaal gesproken niet de uiteindelijke doodsoorzaak zijn, maar de ziekte die mensen al bij hun dragen zoals astma of een longontsteking. Hij vindt de extreme maatregelen die zijn afgekondigd dan ook absurd en heel erg gevaarlijk. ďWe verkorten de levensverwachting van miljoenen mensen en de verwoestende impact op de wereldeconomie vormt voor talloze mensen een bedreiging. Al deze maatregelen leiden tot zelfvernietiging en collectieve zelfmoord,Ē besloot Bhakdi.

5G is NIET de oorzaak van de symptomen

Kijk eens naar feiten rondom uitrol 5G in de tijdlijn in China en het ontstaan van de symptomen: de eerste uitrol was in April 2019 in Shenzhen, een stad van 12 miljoen mensen en ligt 560 mijlen an Wuhan vandaan. Als EMF straling (5G) oorzakelijk zou zijn aan de symptomen zouden er mensen in deze miljoenen stad als eerste ziek geworden moeten zijn. Echter is dat niet het geval: 14 Januari van dit jaar was daar het eerste ziektegeval en dat is 9 maanden na de uitrol van 5G. Op 1 november 2019 jaar werd 5G uitgerold in 5 steden tegelijkertijd in China: als 5G de oorzaak is van de symptomen dan zouden mensen in deze 5 steden gelijkertijd ziek geworden moeten zijn en dat is niet het geval. Alleen in Wuhan startte de symptomen (en ik heb hierboven uitgelegd waarom daar gezien vanuit de 5 biologische natuurwetten van German New Medicine). 5G verzwakt wel degelijk het lichaam (in meer of mindere mate: het verzwakt de vitale energie) maar is niet de oorzaak van de symptomen, die werden veroorzaakt als gevolg van conflict shocks waardoor een biologisch overlevingsprogramma werd opgestart wat de wet van 2-fasigheid volgt en dat is ook wat we zien bij deze symptomen. Met betrekking tot 5G heeft het te maken met angst als gevolg van onze geloofsovertuigingen, die het biologisch overlevingsprogramma laten opstarten. Een niet-bestaand besmettelijk ziekmakend 'virus' (deze link gaat naar een e-boek 'Virus Mania' geschreven door dr. Claus KŲhnlein) is niet de oorzaak van de symptomen en ook 5G niet: het is niet (bio)logisch en past ook niet in de tijdlijn.

Dr. Andrew Kaufman (regulier opgeleide arts) vind ik in het bijzonder helder als het gaat om uitleg van 'virus' en feit dat 5G niet oorzakelijk is aan de 'ziekte'symptomen, die we nu (of ooit) zien (zagen). Er kan wel een correlatie zijn.

Ik zie 5G als uitnodiging om als onze eigen frequenties in eigenaarschap te nemen.

Beluister ook deze video van Helmut Pilhar over het niet-bestaan van virussen als besmettelijke ziekteverwekkers. En luister goed rond 17min. wat Helmut zegt over 5G: heel leerzaam!

Via deze link vind je hoe je je kunt 'beschermen' bij (kosmische) straling, 5G, en overige elektrosmog.


Kunnen bacteriŽn je ziek maken?

Besef dat overal ter wereld er andere microben in de lucht, planten, in het water, en in voeding aanwezig zijn: de microben zijn overal ter wereld net even anders. Als je per vliegtuig reist van Nederland naar bijvoorbeeld Zuid Afrika, dan kom je dus in snel tijdsbestek in aanraking met voor jouw onbekende microben.

Als je blootgesteld wordt aan voor jouw lichaam onbekende microben, omdat waar jij woont deze bacteriŽn niet aanwezig zijn... ťn je bent in een helingfase omdat je een emotioneel trauma hebt opgelost... dat het voor jouw lichaam wat gecompliceerder kan zijn en meer onconfortabel, omdat deze nieuwe microben proberen jouw zelfhelend vermogen te ondersteunen naar balans: ze proberen je te helpen met de celgroei of herstellen van celverlies, en omdat ze voor jou nieuw zijn, kan de helingfase anders zijn dan wanneer je in jouw eigen omgeving verblijft.