Recepten

Druivenblad gevuld
Kook het druivenblad ongeveer 4-5 min. in zout water
Doe het gekookte druivenblad in een potje azijn, waardoor je het lange tijd kunt bewaren
Voor gebruik: spoel het druivenblad af
Kook het opnieuw 4-5 min.
Vul het druivenblad met courgettes, ui, feta, zongedroogde tomaat etc.

Zuurkool
Neem een potje witte kool (eventueel rode kool)
7% zout
Klein beetje waterkefir
Houdt 1cm. lucht (zuurstof) ruimte onder het deksel
Dit mengsel is onbeperkt houdbaar



In 2012 volgde ik de basis en vervolg kruidencursus bij Marry Foelkel. Marry weet veel van kruiden en voeding. Het is haar missie om haar kennis te verspreiden. Ze geeft haar kennis door aan artsen, apothekers, en kruidenliefhebbers, kortom aan eenieder die belangstelling heeft in een natuurlijke manier van omgaan met de natuur en voeding. Kijk voor meer informatie over Marry op haar website: www.marrys.nl

De bron van op deze pagina genoemde kruiden- en voedingsadviezen is Marry Foelkel.