Het Gekruide Pad
Weten Wat We Eten
|
|||
Falafel
groep: Vegetarisch | Bijgerecht
Ingrediënten200 gram (hoeveelheid naar gelang je wens) droge kikkererwten bioVerse peterselie Gemengde noten Verse koriander Kurkuma Citroensap (vloeibare) Tahin (van de Turk) Keltisch Zeezout Zwarte peper Komijn Munt Paneermeel (Beschuit) Ei (veel) Knoflook Rode paprika Olijfolie Je kunt met de kruiden en ingrediënten variëren: bijvoorbeeld geen rode paprika, noten, ei, en/of kurkuma, citroensap BereidingKikkererwten 24 uur laten weken10min koken en laten nagaren in een 'hooikist' (of iets wat er op lijkt, gebruik je creativiteit) Laten afkoelen Alles goed prakken en hakken en hiervan balletjes draaien 'Roerbakken' in olijfolie of rijstolie Lekker met wortelsalade en tomatensalsa, bietensalade, yoghurt/knoflooksaus, en pitabroodjes uit de oven |
|||
|