Het Gekruide Pad
Weten Wat We Eten
|
|||
Bietensalade
groep: Salade | Bijgerecht
IngrediëntenRode bietAppel Karwij Venkelzaad Komijn 1 Knoflookteen Honing Vers gehakte koriander Citroen(sap) Peper Keltisch Zeezout Eventueel Rode ui Sesamzaad Shoyu of tamari Yochurt als je yochurt sausje erbij wilt maken, kan ook met kwark BereidingRode biet raspen (kan rauw, kort gekookt, of roerbakken), indien gekookt: koud naspoelenAppel in schijfjes of stukjes snijden Ui snijden Karwij en venkelzaad fijn maken in vijzel Komijn, 1 knoflookteen, honing en citroensap, peper en zout idem voor bietensalade beide over strooien met vers gehakte koriander Als je de rode biet roerbakt is het lekker om verder toe te voegen: rode ui, sesamzaad, shoyu of tamari |
|||
|